Bumerang Deneyim Günleri'nde The Game'deydik

 "Yaşlanınca oyunu bırakmayız. Oyunu bırakınca yaşlanırız."
Bernard Shaw


Bernard Shaw çok güzel demiş.

Üç gün önce, 9 Ağustos Perşembe günü The Game'deydik.

Point Hotel Barbaros’un içinde yer alan, 1500 m2’lik dijital eğlence merkezi. “Video oyunları” değil, dijital eğlence dememizin sebebiyse, artık oyun dünyasının insanları çok farklı şekillerde eğlendirebiliyor olması. Dramatik yapısı bir Aronofsky filmlerinden aşağı kalmayan oyunlardan tutun, gerçeğinden bile gerçek simülasyonlara kadar ne ararsanız The Game’de var. The Game, “For Big Kids” ibaresini de kendine slogan edinmiş durumda. Yüksek servis standartları, özel menüsü, kokteylleri ve büyüklere özel oyunlarıyla The Game, 18 yaşın üzerindeki üyelerini bekliyor. Sadece Point Hotel Barbaros misafirlerine ve kendi üyelerine hizmet verecek olan The Game bu alanda da bir ilke imza atarak kapalı bir kulüp havasını yakalıyor. En güncel oyunlar, tanıdık insanlar ve zengin bir menü…

Daha önce denenmemiş bir yepyeni bir eğlence anlayışı, Point Hotel Barbaros kalitesiyle The Game for Big Kids’te bir araya geliyor. Sadece üyelere açık partiler, workshoplar ve turnuvalar, The Game’i yeni trend haline getirecek. İster firmanız, ister kendiniz için…

The Game for Big Kids sadece hayal gücünüzle sınırlı yepyeni bir deneyim.
The Game, sloganından da anlaşılacağı gibi yalnızca yetişkinlere hizmet veriyor, 18 yaşın altındakiler giremiyor. 18 yaşın üstündekilerin doyasıya eğlenmesi için tasarlanmış, İstanbul Point Hotel Barbaros'ta hizmet veren harika bir mekan.

Yalnızca oyun için de değil, aklınıza gelen her şekle girebiliyor The Game. Ürün tanıtımı, toplantı... Kına gecesi yapan da var, bekarlığa veda partisi de.
"O dartı dışarı atmak büyük başarı ister." demiştik başlamadan önce. Özgehan Omağ dışarı atınca başarıyı alkışladık, itiraf ediyorum çıbanbaşı bendim. Büyük konuşmamak gerekliymiş, fotoğraftaki başarıyı sergileyen benim.

Her şey teknolojik ama teknolojik olmayan oyun olarak Monopoly tarzı masa oyunları, dart, bilye var. Bazen misket karşılaşmaları yapılıyor. Kimse masa oyunlarını oynamıyormuş, barın altında duruyorlar. E ben onları dekor sanmıştım, herkes dekor sanıyordur.

Buraya gelip Playstation olarak PES oynamayı tercih eden de var, benim gibi Mortal Kombat'ı seçen de. Street Fighter'ı seven de var ama ara olarak şunu söyleyeyim, itiraz eden tek tük çıksa da Mortal Kombat Street Fighter'dan daha iyidir.

Playstation beni o kadar tatmin etmiyor, hâlâ Atariciyim ben. Klasik Playstation oyunları da biraz gerekli ama daha güzel şeyler var burada.

Direksiyon zorluyor, kolay değil. Sağa sola çarpıyorsunuz.



Peki daha ne olabilir burada?

Eski Atari'ler olsa güzel olacak. Dediğim gibi, Atariciyim. Bir de laser tag olsa apayrı güzel olacak. Olmalı, bence.

Kimler vardı?

Doyasıya birlikte eğlendiğimiz blog yazarları:

Bir kez daha böyle bir etkinlikte, The Game'de görüşmek... Belki. (Duy beni Hilâl Meriç!)

Günün sonu.

Comments

Popular posts from this blog