Sorarlar: Ürün odaklı soru-cevap platformu

 
Sorarlar internet için yanıp tutuşan ve bunun için yıllarını vermiş bir grup girişimcinin kurduğu Baba Girişim'in 2012 yılının ekim ayında deneme sürecine aldığı ve her geçen gün içeriği dolan ürün odaklı soru-cevap platformudur.


Sorarlar, ürünlere ve yaşama dair soruların, kullanıcılar tarafından sorulup kullanıcılar tarafından cevaplandığı ve bunların da oy sistemiyle değerlendirildiği sosyal bir soru cevap alanı olarak hizmete açılmış bulunmaktadır.

Kişilerin ürün odaklı sorular sorabildiği gibi yaşama dair konularda da sorular sorup yanıtlar alabildiği Sorarlar, genel etik kuralları ve kişilik hakları dahilinde özgürce ifade şansının mevcut olduğu bir platformdur.

Sorulan sorular ve verilen yanıtlar kullanıcılar tarafından, kalitesine veya doyuruculuğuna göre sağduyulu bir soru-cevap ilişkisi kurulabilmesi adına kullanıcı oylarıyla değerlendirilmektedir.

Arayüzün mümkün olduğunca basit ve sade tutulduğu Sorarlar ile internetten hiç anlamam diyenlerin dahi yaşam ve tüketim konularında yardımcısı olmak adına adım atmış bulunmaktayız.

Sıradanlaşan interneti baba gibi girişimlerle canlandıran Baba Girişim'in internette vereceği hizmetlerden birisi olan Sorarlar, "Hedef kitlemizin özgürce sorduğu sorular ve verdiği yanıtlar arasında biz ne konumdayız?" sorusuna cevap arayan kurumlara yanıt verdiği gibi tüketiciler için de iyi bir bilgi alma platformudur.

Gelecek tarihteki yeniliklerimize açık olun.
http://sorarlar.com

Bizi şimdi buralardan takip edin:
Twitter: http://twitter.com/Sorarlar
Facebook: http://facebook.com/Sorarlar

Comments

Popular posts from this blog

Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) (2012)